Acasă Stiri Bradul Moroeni a renunţat la Florin Posta

Bradul Moroeni a renunţat la Florin Posta

8861_465602170190974_1475735012_nDupă numai două etape din retur, Bradul Moroeni a renunţat la un titular de bază, Florin Posta. Jucătorul fusese împrumutat de la Atletic Fieni pentru şase luni şi chiar evoluase în partidele cu Voinţa Perşinari şi Săgeata Cătunu. La ultima, antrenorul echipei adverse, Nicu Ifrim a contestat dreptul de joc al lui Posta, dar oficialii formaţiei din Moroeni nu l-au scos din teren, evoluând pe toată durata patidei.

Cum meciul a fost pierdut la „masa verde” de Bradul, pe motivul că Posta a bifat deja a treia echipă în acest sezon competiţional, conducătorii de la Moroeni au luat hotărârea ca acesta să nu mai evolueze pentru echipă, putând doar să se antreneze până la vară.

Ţiclea: „Posta doar se va antrena cu noi”

Gabriel Ţiclea, presedintele clubului din Moroeni, ne-a declarat că Florin Posta nu va mai juca pentru Bradul, urmând doar să se antreneze cu echipa până când îi expiră împrumutul de la Fieni.

„Posta nu o să mai evolueze pentru noi în acest retur de campionat. El este jucătorul nostru până în vară, când îi expiră împrumutul de la Fieni. Din păcate pentru el, nu o să mai poată să joace până în vară. Va putea să se antreneze cu noi, dar atât, în prima echipă nu va mai fi folosit. Vom vedea ce va fi din vară”, ne-a transmis Gabriel Ţiclea.

Florin Cernea: „Posta va reveni la vară la Fieni”

Interesant este faptul că nici Atletic Fieni şi nici Bradul Moroeni nu au sesizat că Posta se află la a treia echipă în acest sezon. Antrenorul Florin Cernea recunoaşte că nu şi-a dat seama de faptul că jucătorul se afla la a treia echipă în acest sezon, el acceptând dorinţa acestuia de a evolua pentru Bradul, deşi ar fi avut nevoie de el.

„Sincer, nici noi nu ne-am dat seama că Posta se afla la a treia echipă în acest campionat. Noi am vrut să-l ajutăm pe jucător, acesta exprimându-şi dorinţa să evolueze la Moroeni în retur. Datorită serviciului, el nu putea veni la toate antrenamentele şi a preferat să joace pentru Bradul în acest retur. Eu aveam nevoie de serviciile lui, era un fotbalist util echipei. Noi am dat drumul fiecărui jucător care şi-a exprimat dorinţa să plece de la noi, nimeni nu i-a ţinut cu forţa. Din vară, Posta va reveni la Fieni. Dacă va dori să rămână la noi, va rămâne, dacă, nu va pleca. E alegerea lui”, a punctat Florin Cernea.

- Advertisment -

Most Popular

Liga a 3-a. Flacăra Moreni intâlnește astăzi pe ACSO Filiași

Derbyul etapei in Liga a 3-a, seria a 6-a se dispută la Moreni, unde Flacara Moreni va intalni pe ACSO Filași. Meciul se anunță...

Chindia se intărește! Neicuțescu și Fomba au semnat cu târgoviștenii!

Dupa ce a avut serioase probleme de efectiv in prima etapa, conducerea Chindiei a inceput sa tranfere jucatori cu ”greutate”. Dupa Daniel Popa, conducerea...

Flacăra Moreni, victorie importantă la Unirea Bascov. Pucioasa joacă astăzi la Filiași

Dupa egalul din etapa trecuta de la Pucioasa, 2-2, Flacara Moreni a obtinut prima victorie din campionat. ”Lupii” antrenati de Gabi Parsachiv s-au impus...

Chindia, egal prețios la Clinceni. Târgoviștenii au ratat un penalty

Chindia Targoviste a obtinut un punct important ieri la Clinceni, 0-0, rezultat care salta echipa noastra pana pe locul 7 in Liga 1. Elevii...