AcasăStiriBomba! Se rejudeca cazul dintre PCM Ungureni si Petrolul Valea Mare!

Bomba! Se rejudeca cazul dintre PCM Ungureni si Petrolul Valea Mare!

AJF Dambovita pregateste inca o bomba la finalul anului. Din informatiile noastre, Comisia de Apel se va intalni maine, la ora 11.00, pentru a rejudeca cazul dintre PCM Ungureni si Petrolul Valea Mare.

La Comisia de Disciplina a ramas rezultatul din teren (2-1 pentru Valea Mare), decizie intoarsa la Comisia de Apel (3-0 pentru PCM Ungureni). Nu este singurul caz aflat pe ordinea de zi, Comisia de Apel condusa de Georgica Bratu urmand sa analizeze si cazul dintre Pomicola Raciu si Vointa Pietrosita (decizie CCD  3-0 pentru Vointa Pietrosita).

Nu stim ce decizie va lua Comisia de Apel in speta dintre PCM Ungureni si Valea Mare, dar sursele noastre indica faptul ca s-ar da o solutie sa impace si ambele echipe:

-Valea Mare isi va primi cele 6 puncte care i-au fost luate de Comisia de Apel

-PCM Ungureni va ramane cu victoria la masa verde 

Ramane de vazut cum va impaca Apelul ambele echipe, oficialii de la Valea Mare anuntand ca se vor adresa FRF daca nu vor avea castig de cauza. Promitem sa va tinem la curent cu deciziile Comisiei de Apel de maine, in masura in care le vom afla.

UPDATE. Adrian Iorga, antrenorul echipei din Ungureni, anunta ca in cazul in care Comisia de Apel va da castig de cauza echipei din Valea Mare, PCM Ungureni se va adresa Federatiei Romane de Fotbal.

102
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments