AcasăStiriBomba dinspre CJA Dambovita! Ioan Negoescu demisioneaza de la sefia arbitrilor?

Bomba dinspre CJA Dambovita! Ioan Negoescu demisioneaza de la sefia arbitrilor?

Dupa ce echipele dambovitene s-au saturat de magariile de la AJF Dambvoita, a venit randul arbitrilor damboviteni sa isi spuna pasurile. Mai multi arbitri damboviteni ne-au contactat, nemultumiti de modul in care fostul tusier conduce CJA Dambovita. Una din acuzele venite se refera la politica pumnului in gura, „fluierasii” fiind nemultumiti ca nu sunt lasati sa isi spuna pasurile la sedintele arbitrilor. Doi dintre cei care au avut curaj, Gabriel Catana si Codrut Tudor, au platit pentru curajul de a-l infrunta pe Negoecu, fiin opriti de la delegari. „Catana si Codrut Tudor au avut tupeul sa il infrunte pe Negoescu si au platit. Daca Codrut Tidor a stat doar o etapa, Gabriel Catana a stat mai multe etape. Negoescu nu uita si nu iarta”, ne-a transmis o sursa din randul arbitrilor.

O sesizare se refera la faptul ca Negoescu deleaga arbitri care nu au luat testarea si nu sunt in lotul Ligii a 4-a, dar sunt delegati la Liga a 4-a, in dauna celor care au testarea promovata si sunt in lot. Nemultumirile sunt multe si numeroase, dar mai amintim cateva: ca deleaga arbitri de 4 ori in deplasare la aceeasi echipa, ca nu se citesc notele in sedinta arbitrilor pentru a-i favoriza pe cei cu pile, sau ca unii „fluierasi” sunt delegati la meciuri, desi sunt suspendati.

Renunta Ioan Negoescu la sefia CJA Dambvoita?

Bomba finalului de an ar reprezenta-o demisia lui Ioan Negoescu de la sefia CJA Dambovita! Nemultumit de prestatia unor fluierasi la meciurile din judete, acesta ar fi declarat ca va demisiona de la CJA Dambovita! Chiar asa, sa faca un bine arbitrilor damboviteni si sa se lase? Sa renunte de buna voie la functia de sef al CJA Dambovita? Noi nu prea credem, avand in vedere ca Negoescu a mai declarat de 3-4 ori ca renunta si nu a renuntat. „Negoescu nu mai este dorit de marea majoritate a arbitrilor damboviteni. Are un stil aproape dictatorial, care ne-a dezbinat. Pe unii ii favorizeaza, pe altii ii persecuta. Daca se face un sondaj de opinie, cred ca mai e dorit de un sfert din arbitri. Cred ca ne-ar face un bine daca ar demisiona”, ne-a transmis un arbitru important. O concluzie se desprinde din nemultumirile „fluierasilor” damboviteni: Negoescu nu mai este dorit de „fluierasii” damboviteni la sefia CJA Dambovita.

- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments