Acasă Stiri Avicola Tărtășești a terminat turul in Liga a IV-a pe locul 15!...

Avicola Tărtășești a terminat turul in Liga a IV-a pe locul 15!

DSC_0053Avicola avea ganduri mari la debutul in Liga a IV-a. Desi o nou promovata, oficialii din Tartasesti sperau la o comportare buna in campionat. Socoteala de la Tartasesti nu s-a potrivit cu rigorile Ligii a IV-a si Avicola a terminat pe un loc 15, care mai degraba indeamna catre Onoare.

Antrenata de Iulian Cristescu, fiul patronului de la Rapid, echipa din Tartasesti s-a comportat modest in acest tur din Liga a IV-a.

Venirea mai multor jucatori din Bucuresti la echipa din Tartasesti nu a fost privita cu ochi buni de anumite persoane. Certurile au fost la ordinea zilei, lucru care s-a rasfrant asupra echipei.

Totul a culminat cu demiterea antrenorului Iulian Cristescu pentru o scurta perioada de timp. Totusi, Cristescu este reads la echipa din Tartasesti si echipa termina turul Ligii a IV-a pe un modest loc 15.

-15 este adevarul Avicolei, unul mai mult decat ingrijorator. Doar 5 puncte are avans formatia din Tartasesti fata de Doicesti, prima echipa de sub linie.

Jocul Avicolei a fost frumos, dar numai la impresia artistica. Si cum fotbalul se joaca pe puncte, fotbalistii Tartasestiului vor trebui sa stranga randurile daca vor la anul sa joace tot in Liga a IV-a.

- Advertisment -

Most Popular

Prima victorie pentru FC Pucioasa in campionat. Echipa lui Nicu Croitoru s-a impus la Clinceni 2

Dupa o serie de patru egaluri, FC Pucioasa a obtinut prima victorie in campionat. Echipa antrenata de Nicu Croitoru s-a impus in deplsarea de...

Chindia invinge clar la Botoșani! Vadim Rață a marcat după o cursa de 50 de metri!

Victorie foarte importanta obtinuta astazi de Chindia la Botosani. Elevii lui Emil Sandoi s-a impus cu 2-0, golurile targovistenilor fiind marcate de Vadim Rata...

Liga a 3-a. Flacara Moreni, punct prețios la Colonești. ”Lupii” sunt neinvinși in campionat

Flacara Moreni a obtinut un punct pretios in deplasarea de Colonesti, 0-0 cu Vedita. Dupa ce in etapa trecuta ”lupii” antrenati de Gabi Paraschiv...

Cupa Romaniei. FC Pucioasa intâlnește pe SR Municipal Braşov

Federatia Romana de Fotbal a tras la sorti meciurile din turul 3 al Cupei Romaniei. FC Pucioasa are de infruntat un adversar de calibru,...

Recent Comments