Acasă Stiri Avicola Tărtășești a terminat turul in Liga a IV-a pe locul 15!...

Avicola Tărtășești a terminat turul in Liga a IV-a pe locul 15!

DSC_0053Avicola avea ganduri mari la debutul in Liga a IV-a. Desi o nou promovata, oficialii din Tartasesti sperau la o comportare buna in campionat. Socoteala de la Tartasesti nu s-a potrivit cu rigorile Ligii a IV-a si Avicola a terminat pe un loc 15, care mai degraba indeamna catre Onoare.

Antrenata de Iulian Cristescu, fiul patronului de la Rapid, echipa din Tartasesti s-a comportat modest in acest tur din Liga a IV-a.

Venirea mai multor jucatori din Bucuresti la echipa din Tartasesti nu a fost privita cu ochi buni de anumite persoane. Certurile au fost la ordinea zilei, lucru care s-a rasfrant asupra echipei.

Totul a culminat cu demiterea antrenorului Iulian Cristescu pentru o scurta perioada de timp. Totusi, Cristescu este reads la echipa din Tartasesti si echipa termina turul Ligii a IV-a pe un modest loc 15.

-15 este adevarul Avicolei, unul mai mult decat ingrijorator. Doar 5 puncte are avans formatia din Tartasesti fata de Doicesti, prima echipa de sub linie.

Jocul Avicolei a fost frumos, dar numai la impresia artistica. Si cum fotbalul se joaca pe puncte, fotbalistii Tartasestiului vor trebui sa stranga randurile daca vor la anul sa joace tot in Liga a IV-a.

- Advertisment -

Most Popular

Victorie cu miros de Liga 1. Chindia invinge la pas pe Dacia Mioveni

Ieri, Chindia Targoviste s-a impus clar in disputa cu Dacia Mioveni, 2-0, golurile echipei nostra fiind marcate de Bic '14, Ivancic '74. Experienta targovistenilor...

Roberto Ziduri a promovat in Liga a 3-a! Infrângere cu Voința Budeasa, dar echipa lui Dan Negriloaia va juca intr-un eșalon național

Roberto Ziduri a fost invinsa in al doilea meci cu Vointa Budeasa, scor 0-3, dar va juca anul viitor in esalonul al treilea al...

Chindia-Mioveni, ”dubla” pentru Liga 1. Meciul tur, astăzi, la Ploiești

Desi a terminat ultima in Liga 1, Chindia a primit o sansa nesperata sa ramana si in sezonul viitor in Liga 1. FRF a...

Vointa Budeasa-Roberto Ziduri, un meci cât o istorie. Baftă, Roberto, să vă intoarceți victorioși!

Roberto Ziduri disputa astazi cel mai important meci din scurta sa istorie. Echipa antrenata de Gusti Voinea intalneste astazi, de la ora 17.30, la...