AcasăStiriAtacat cu un cutit la un meci de fotbal! Beni Popescu a...

Atacat cu un cutit la un meci de fotbal! Beni Popescu a fost aproape sa fie victima unei agresiuni la Ghimpati

In fiecare etapa se petrec lucruri incredibile in fotbalul dambovitean. Daca saptamana trecuta CJA Dambovita a delegat arbitri la un meci care se jucase deja, ieri, la Liga a 4-a, s-a petrecut mai multe evenimente neplacute. La Cornesti, CSM  a ales sa piarda rusinos meciul, retragandu-se de pe teren in minutul 47. La Gura Sutii, Luceafarul s-a retras de pe teren, jucatorii din Dragomiresti ”accidentandu-se” unul cate unul, in final, arbitrul jocului fiind nevoit sa fluiere sfarsitul jocului in minutul 71.

Beni Popescu, atacat cu un cutit la Ghimpati

Violenta pe stadioane pare sa nu se mai opreasca, un jucator de la Piersinari fiind atacat ieri cu un cutit la Ghimpati! Dupa terminarea jocului, Beni Popescu a fost alergat de un spectator de la Ghimpati cu un cutit, jucatorul de la Piersinari stand bine la conditia fizica din fericire.

„La final, un individ solid, Florin, l-a chemat de la cabine pe numărul 6 de la noi, Beni Popescu. Imediat a scos un cuțit și s-a aruncat spre jucătorul nostru, care a rupt-o la fugă de frică. Abia l-am mai găsit, să-l luăm acasă de pe acolo. Florin ăsta era supărat că l-ar fi înjurat Beni, or al meu e pocăit, nu înjură. Chiar și așa, suntem în junglă, să ne alergăm cu cuțite? A venit Jandarmeria, a venit și Poliția, însă cei de la Ghimpați nu au vrut să spună cine este personajul care l-a alergat pe Beni cu un cuțit. Îmi vine să mă las de fotbal, am ajuns să ne măcelărim pe stadioane? Vreau și eu să particip la ședința cu doamna subprefect și cu cei care sunt în acea comisie de combaterea a violenței pe stadioane. Trebuie făcut ceva, până nu ne omorâm la meciuri!”, a povestit îngrozit Vali Junghie, finanțatorul echipei din Piersunari pentru sportimpact.ro.

Incidentul va fi analizat joi de catre Comisia de Disciplina a AJF Dambovita.

122
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments