Acasă Stiri Astăzi, o nouă ședință a Comitetului Executiv al AJF Dâmbovița. Este declarată...

Astăzi, o nouă ședință a Comitetului Executiv al AJF Dâmbovița. Este declarată Ziduri campioana?

Astazi, de la ora 15.00, va avea loc o noua sedinta a Comitetului Executiv al AJF Dambovita. Cel mai important punct pe ordinea de zi este stabilirea modului de reluare a campionatului, asta daca se va relua.

La precedenta sedinta a Comitetului Executiv s-a stabilit sa se dispute un mini-turneu in trei, Roberto Ziduri, Goria Cornesti si Recolta Gura Sutii urmand sa participe la turneu, pe teren neutru.

Membrii Comitetului Executiv sa pare ca s-au razgandit si iau in calcul sa se dipute un meci de baraj intre Ziduri si Cornesti, iar invingatoarea sa reprezinte judetul la barajul pentru promovarea in Liga a 3-a. In aceste conditii, Gura Sutii va fi scoasa din calcul.

Exista si varianta ca Ziduri sa fie declarata direct campioana, fara sa se dispute niciun joc de baraj sau miniturneu!

De asemenea, tot in sedinta de astazi se va stabili si cum se va juca in Cupa Romaniei, faza judeteana, meciurile din competitia KO trebuind sa se dipute cam in acelasi timp cu meciurile de mini-baraj. Aproape sigur, meciurile nu se vor mai juca tur-retur.

Saptamana trecuta s-a tras la sorti meciurile din turneul de minibaraj, programul fiind urmatorul:

  1. Gloria Cornesti-Recolta Gura Sutii

2. Roberto Ziduri-Recolta Gura Sutii

3. Gloria Cornesti-Roberto Ziduri

Daca Ziduri va fi declarata campioana direct, la ”masa verde”, din informatiile noastre una dintre cele echipe ar putea contesta decizia la FRF sau in instantele civile. Vom reveni.

- Advertisment -

Most Popular

rdfdf

dfdfdf

INCREDIBIL! Arbitrul Cătălin Țuțuianu, turnat la CCA de o persoană din CJA Dâmbovița!

Pe langa alegerile de la AJF Dambovita, fotbalul dambovitean ofera inca un subiect cu greutate. Comisia Judeteana de Fotbal Dambovita este in centrul unui...

S-au tras 16-imile Cupei României. Cu cine a picat Chindia Târgoviște

Federația Română de Fotbal a stabilit ieri, 9 noiembrie, de la ora 15:30, la Casa Fotbalului, prin tragere la sorți, meciurile fazei șaisprezecimilor de...

Chindia are tot lotul de jucători negativi. Târgoviștenii joacă mâine la Craiova

Dupa ce a avut sserioase probleme de lot, mai multi jucator din lot fiind depistati pozitivi, clubul targovistean are si motive de bucurie. Conducerea...

Recent Comments