Acasă Stiri Analizam Liga a IV-a! Astazi, FC Aninoasa!

Analizam Liga a IV-a! Astazi, FC Aninoasa!

254441_133654346814679_1611780899_nCampioana de toamna a Ligii a IV-a este FC Aninoasa. Nu este o surpriza, echipa lui “Galma” a dominat campionatul de la un capat la altul.

Beneficiind de conditii foarte bune si de un lot pe masura, Aninoasa este castigatoarea merituoasa a turului din Liga a IV-a. Linia de calsament a Aninoasei este foarte buna: 12 victorii, 3 egaluri si doar o infrangere. Si aceea cu…cantec datorita lipsei asistentei medicale.

Apararea echipei din Aninoasa si-a facut datoria cu brio, primind doar 12 goluri. Nici in atac Aninoasa nu sta rau, atacantii marcand 53 de goluri. Lotul de jucatori este format din jucatori care au jucat in esaloanele nationale: Laurentiu Neagu, Mirel Matei,Nicolae Motoi, Bogdan Matei.

522653_451928814877409_1739263920_nDesi a terminat pe primul loc turul de campionat, Aninoasa nu este sigura ca va juca de la anul in Liga a III-a, CIS-ul nefiind inca obtinut. Conditiile de antrenament si joc  sunt foarte bune, stadionul din Aninoasa putand gazdui fara probleme jocuri de Liga a III-a.

Antrenorul Remus Galmencea este in mare multumit de evolutia echipei dar regreta faptul ca nu a terminat la 10 puncte de Atletic Fieni, ocupanta locului secund in clasament:

“Ma asteptam sa terminam turul pe locul intai la 10 puncte fata de locul doi. Noi am pierdut un singur meci si acela datorita asistentei medicale. In perioada de iarna o sa am o discutie cu domnul primar pentru ca in retur echipa din Aninoasa sa fie intarita”

- Advertisment -

Most Popular

Flacăra Moreni, aproape de promovarea in Liga a 2-a. Gabi Parscahiv: ”Avem cea mai echipă din serie”

Flacara Moreni are un inceput aproape perfect in seria a sasea a Ligii a 3-a, fiind neinvinsa dupa disputarea a sapte etape. ”Lupii” antrenati...

Prima victorie pentru FC Pucioasa in campionat. Echipa lui Nicu Croitoru s-a impus la Clinceni 2

Dupa o serie de patru egaluri, FC Pucioasa a obtinut prima victorie in campionat. Echipa antrenata de Nicu Croitoru s-a impus in deplsarea de...

Chindia invinge clar la Botoșani! Vadim Rață a marcat după o cursa de 50 de metri!

Victorie foarte importanta obtinuta astazi de Chindia la Botosani. Elevii lui Emil Sandoi s-a impus cu 2-0, golurile targovistenilor fiind marcate de Vadim Rata...

Liga a 3-a. Flacara Moreni, punct prețios la Colonești. ”Lupii” sunt neinvinși in campionat

Flacara Moreni a obtinut un punct pretios in deplasarea de Colonesti, 0-0 cu Vedita. Dupa ce in etapa trecuta ”lupii” antrenati de Gabi Paraschiv...

Recent Comments