AcasăStiriAdversar tare pentru echipele dambovitene din Liga a 3-a. Petrolul Ploiesti a...

Adversar tare pentru echipele dambovitene din Liga a 3-a. Petrolul Ploiesti a picat in serie cu Flacara Moreni, FC Aninoasa si Urban Titu!

Nu scapam de Petrolul Ploiesti nici in viitorul sezon al Ligii a 3-a! Dupa ce a eliminat la baraj pe Dentas Tartasesti, echipele dambovitene se vor duela cu „lupii” ploiesteni si in seria a 3-a a Ligii a 3-a. Astfel, Flacara Moreni, FC Aninoasa si Urban Titu se vor duela cu Petrolul Ploiesti in editia urmatoare de campionat. Componenta seriei a 3-a este urmatoarea:

CS Atletic Bradu (Argeş), CS Mioveni 2 (Argeş), AS FC Aninoasa (Dâmboviţa), CSM Flacăra Moreni (Dâmboviţa), ACS Urban Titu (Dâmboviţa), AFC Astra 2 (Prahova), SC Popeşti-Leordeni (Ilfov), ACS Viitorul Domneşti (Ilfov), CS Concordia Chiajna 2 (Ilfov), CS Tunari (Ilfov), AS FC Milcov (Olt), AFCM Alexandria (Teleorman), CS Sporting Roşiori 2008 (Teleorman) şi AFC Voinţa Saelele (Teleorman).

Miercuri, 16 august, de la ora 13.00, la sediul Federaţiei Române de Fotbal va fi efectuată tragerea la sorţi a programului competiţional pentru cel de-al treilea eşalon.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments