AcasăStiriJucătorii Echipei Tărtășești se vor transfera in corpore la Colacu. ”Echipa se...

Jucătorii Echipei Tărtășești se vor transfera in corpore la Colacu. ”Echipa se va bate la locurile fruntase”

ACS Tartasesti a promovat in acest sezon in Liga a cincea fara infrangere, dar echipa se va destrama. Oficialii echipei au facut anuntul oficial pe Facebook, in urma cu cateva zile. Din spusele celor de la Tartasesti, ACS nu va mai fi lasata sa isi dispute meciurile considerate pe teren propiu pe stadionul din Tartasesti de catre administratia locala, fapt care i-a determinat sa ia aceasta decizie radicala.

 Contatat telefonic, primarul Cristian Tudorache ne-a declarat. ”Oficialii echipei nu au facut cerere catre Consiliul Local Tartasesti sa joace pe stadionul din comuna. Aprobarea se da de catre Consiliul Local, nu de catre primar. Eu le-am transmis sa se puna la masa si sa faca o echipa puternica”, a precizat primarul de la Tartasesti.

Cum cele doua echipe nu par sa se inteleaga, ACS Tartasesti se va desfiinta in proportie foarte mare. Tot lotul de jucatori si mai multi membri din staff se vor muta la Colacu, negocierile fiind avansate. ”Cei de la ACS Tartasesti s-au inteles cu oficialii de la Colacu si echipa se va transfera in bloc la Colacu. Partile sunt intelese in proportie de 99%, mai trebuie sa se semneze doar actele. Vor fi ceva intariri, iar echipa se va bate la locurile fruntase”, spun sursele noastre.

Lucefarul Darmanesti va ramane in Liga a cincea

In eventualitatea in care ACS Tartasesti se va muta la Colacu, prima echipa sub ”linie” este Luceafarul Darmanesti, echipa care a pierdut barajul pentru mentinerea in Liga a cincea cu Sportul Vladeni (1-3). Urmatoarele echipe de Liga a cincea care ar putea beneficia de abandonuri sunt Stiinta Finta si Sportul Mogosani, conform AJF Dambovita.

423
- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments