AcasăStiriBomba. Remus Galmencea a plecat de la Ziduri. Unde ar putea antrena...

Bomba. Remus Galmencea a plecat de la Ziduri. Unde ar putea antrena fostul component al „Micului Ajax”

Bomba inceputului de an in Liga a 4-a o reprezinta demisia lui Remus Galmencea de la Roberto Ziduri, echipa ce a terminat turul campionatului pe locul 4 in Liga a 4-a. Fostul component al „Micului Ajax” a preluat echipa din Ziduri dupa cateva etape de la inceputul campionatului si a antrenat echipa lui Dan Negriloaia pana la sfarsitul turului.

Galmencea va fi noul antrenor de la Unirea Ungureni

Destinatia lui Remus Galmencea este una surpriza: Unirea Ungureni! „Galma s-a inteles in proportie de 90% cu Ciprian Honciu, iar din martie va fi noul antrenor al echipei din Ungureni. A preferat sa vina la Unirea pentru atmosfera frumoasa de acolo. Cunoaste echipa, stie ce jucatori sunt in lot si va obtine rezultate la fel de bune ca in precedentul mandat. Chiar daca va castiga mai putin ca la Ziduri, a preferat sa vina la Ungureni” au transmis sursele noastre. Dan Negriloaia, finantatorul din Ziduri, nu a putut fi contactat.

Este o revenire a lui Remus Galmencea la echipa din Ungureni, „Galma” antrenand 2 sezoane pe Unirea in editiile trecute de campionat, rezultatele obtinute fiind foarte bune.

- Advertisment -

Scoruri fotbal live

Most Popular

Recent Comments