INCREDIBIL! Membrii Comisiei de Apel au judecat fara a fi validati de Comitetul Executiv al AJF Dambovita!

0
964

Abuzuri peste abuzuri la AJF Dambovita! Saptamana trecuta, mai exact pe 30 noiembrie, a avut loc o noua sedinta a Comisiei de Apel. Dupa demisia lui Viorel Orbeci, Comisia de Apel a judecat in formula Dorin Nistor (presedinte), Nelu Nasaudeanu (secretar)  si Georgica Bratu (membru), ultimul “reactivat” de Emil Tudor dupa o lunga perioada de timp. Toate bune si frumoase, dar Comisia de Apel a judecat fara a avea girul….Comitetului Executiv al AJF Dambovita!!! Validarea acestora a venit dupa…. cateva zile, mai exact pe… 7 decembrie!

“Todor a vrut sa intre in legalitate, adica Comisa de Apel sa fie validata de Comitetul Executiv al AJF dambovita. Numai ca a gandit-o prost, a pus Comitetul Executiv la cateva zile dupa ce a avut loc sedinta Comisiei de Apel. Nu prea i-a iesit, chiar daca el zice ca a procedat regulamentar”, ne-a transmis o sursa din AJF Dambovita.

Cu alte cuvinte, hotararile Comisiei de Apel sunt NULE, comisia nefiind validata de Comitetul Executiv al AJF Dambovita la data cand a judecat cazurile!!! La sedinta din data de 30 noiembrie, pe rol au fost urmatoarele cazuri:

*Roberto Ziduri-Gloria Cornesti

*Vointa Sacuieni-Olimpicii Ulmi 2

*Urban Titu-CS Racari

*Olimpicii Ulmi 2-Pomicola Raciu

Inca nu s-au facut publice hotararile de catre Comisia de Apel, cazurile au ramas in…pronuntare. Interesant de urmarit daca hotararile se vor da in acest an, fiind posibil ca verdictele sa se dea la…anul!