Acasă cupa romaniei Roberto Ziduri, exclusă din Cupa României! Modul incredibil in care va fi...

Roberto Ziduri, exclusă din Cupa României! Modul incredibil in care va fi desemnată câștigătoarea Cupei României, faza judeteana

Pe surse, am aflat informatia ca Roberto Ziduri este castigatoarea Ligii a 4-a, editia 2019-2020, dar acest lucru nu este oficial, informatia nu este publicata si pe site-ul oficial al AJF Dambovita. Daca castigatoarea campionatului a fost stabilita in urma unei sedinte de Comitet Executiv de AJF Dambovita, castigatoarea Cupei Romaniei, faza judeteana, va fi stabilita intr-un mod incredibil.

Tudorica Emil, boss-ul de la AJF Dambovita, a stabilit ca echipa care va castiga Cupe Romaniei, faza judeteana, va fi ”EXTRASA DIN CACIULA!!!!!

Va vine sa credeti sau nu, desi ne aflam in 2020, nea Emil apeleaza la practici din anul 1950!!! Emile, trezeste-te, suntem in 2020, ai ramas in epoca de piatra?!

Cum s-a ajuns la acest fapt? Tudorica de la AJF le-a propus celor de la Ziduri un troc: le da titlul de campioana, dar ii exclude din Cupa Romaniei! Cum Ziduri este implicata in mini-barajul pentru promovarea in Liga a 3-a, Roberto nu a avut ce face, si a acceptat trocul propus de AJF.

Initial, planul era urmatorul: semifinala dintre Gloria Cornesti si Roberto Ziduri sa fie castigata ”la masa verde” de Cornesti, iar cealalta semifinala sa se dipute.

Astfel, in finala urmand sa se intalneasca Gloria Cornesti si castigatoarea dintre Strajerii Targoviste si Recolta Gura Sutii. Desi putea programa cele doua meciuri, cu respectarea protocolului elaborat de MTS si OMS, Tudor s-a gandit sa stabileasca castigatoarea prin…caciula, ca pe maidan! Mai e ceva de comentat?

- Advertisment -

Most Popular

Chindia-Mioveni, ”dubla” pentru Liga 1. Meciul tur, astăzi, la Ploiești

Desi a terminat ultima in Liga 1, Chindia a primit o sansa nesperata sa ramana si in sezonul viitor in Liga 1. FRF a...

Vointa Budeasa-Roberto Ziduri, un meci cât o istorie. Baftă, Roberto, să vă intoarceți victorioși!

Roberto Ziduri disputa astazi cel mai important meci din scurta sa istorie. Echipa antrenata de Gusti Voinea intalneste astazi, de la ora 17.30, la...

VIDEO. Cristi Niță: ”Promovam 100% in Liga a 3-a”

Roberto Ziduri s-a impus la scor in disputa cu Unirea Dabuleni, 4-0, si a facut un pas important in tentativa de a promova in...

Roberto Ziduri intâlnește astăzi pe Unirea Tricolor Dăbuleni. Succes, Roberto!

Roberto Ziduri debuteaza astazi in mini-turneul de promovare in Liga a 3-a. Echipa antrenata de Gusti Voinea intalneste astazi, de la ora 17.30, la...