Roberto Ziduri a obtinut Certificatul de Identitate Sportiva

0
499

Inca un club din Liga a 4-a a obtinut Certficatul de Identitate Sportiva. Echipa cu pretentii la promovarea in Liga a 3-a, Roberto Ziduri se numara printre echipele cu personalitate juridica de saptamana trecuta. Interesant este faptul ca toti cei 19 jucatori din lot au semnat contracte de jucatori profesionisti cu Roberto, dupa cum a declarat Armand Mihalachioiu. Echipa din Ziduri se numara printre favoritele la castigarea campionatului in acest an, echipa finantata de Dan Negriloaia ocupand locul 3 in clasamentul Ligii a 4-a, cu 42 de puncte, la numai un punct de liderul seriei, Gloria Cornesti. Staff-ul echipei din Ziduri este urmatorul:

Presedinte: Daniel Negriloaia

Director general: Armand Mihalachioiu

Antrenor principal: Augustin Voinea

Antrenor secund: Florin Paraschiv

Sef Centru copii si juniori: Ion Olteiu

Asistenta medicala: Iulia Silvia

Victorie clara cu Cetatea. Urmeaza derbyul cu Recolta Gura Sutii

Echipa lui Dan Negriloaia a obtinut o victorie clara in ultima etapa, 4-1 cu Cetatea, fiind la numai un punct distanta de Gloria Cornesti. O singura infrangere are echipa antrenata de Gusti Voinea in acest campionat, in etapa a 2-a, la Cornesti (0-2), in rest numai victorii. Daca meciul din etapa viitoare cu Voinesti nu ridica probleme deosebite, marele examen pentru Ziduri va fi peste 2 etape, cand Roberto va intalni pe Recolta Gura Sutii.

”Am castigat meritat cu Cetatea, un joc in care chiar daca nu am jucat extraordinar, am inscris mai mult decat adversarul iar antrenorul nostru a venit cu schimbarile inspirate, care au dus la majorarea scorului. Este de apreciat faptul ca cele doua combatatente s-au respectat si nu au fost duritati sau gesturi nesportive. Felicit pe cei care au contribuit la aceasta victorie, antrenori, jucatori si cei din care contribuie din punct de vedere administrativ. De asemenea, felicit echipa oaspete pentru modul sportiv in care a abordat aceasta partida”, a declarat Directorul general al clubului din Ziduri, Armand Mihalachioiu.

Armand Mihalachoiu a vorbit despre meciul de la Voinesti, dar si despre marele examen de peste 2 saptamani, cu Gura Sutii. ”Primul meci pentru noi este cel de la Voinesti. Stiu ca va intereseaza meciul cu Gura Sutii, dar realitatea imediata este acesta: avem meci cu Voinesti iar peste 2 etape cu Gura Sutii. Un meci despre care o sa vorbim peste o saptamana”.