Marian Matei: “Cetatea Târgoviște este o echipă redutabilă pe teren propriu, dar sperăm să ne intoarcem cu 3 puncte”

0
236

Gloria Cornesti va juca maine , de la ora 11.00, la Sotanga, cu Cetatea, derbyul etapei fiind transmis IN DIRECT de www.fotbaljudetean.info. Golgheterul Marian Matei “Cărămidă”, a prefațat meciul de maine,  spunând că meciul de la Șotânga va fi foarte dificil, dar ca spera ca Gloria sa se intoarca cu 3 puncte in cont.

“Meciul de la Șotanga va fi foarte dificil, deoarece Cetatea este o echipă redutabilă pe teren propriu. Noi mergem increzatori acolo, mergem să facem un joc bun și sperăm să ne intoarcem cu 3 puncte in cont, deși suntem conștienți că nu ne va fi deloc usor”.

”La Cornesti, forta grupului a fost factorul cel mai important in câștigarea meciurilor”

Gloria a avut un tur aproape perfect, având un singur egal, in prima etapă, la Gura Șuții (0-0), in rest numai victorii. Golgeterul de la Cornești spune că a fost un tur reușit pentru echipa Gloria, deși au venit jucatori noi in echipă.

“A fost un tur bun de campionat pentru noi, deorece suntem in obiectiv, anume primul loc in clasament. Avem un lot echilibrat, cu jucători de valoare apropiată, care dau forță echipei. Jucatorii noi care au venit inainte de inceperea campionatului s-au integrat foarte bine și au adus plusul de valoare de care aveam nevoie in acest tur de campionat. La Gloria Cornești, intotdeauna forța grupului a fost factorul cel mai important in câștigarea meciurilor”.