Cînd se reia campionatul judetean de fotbal?

0
1155

Chiar daca ne aflam in plina pandemie, datorita coronavirusului-Covid 19, tot mai multi cititori ne intreaba cand se va relua campionatul judetean de fotbal. Fotbaljudetean.info a cules mai multe informatii din cadrul AJF Dambovita, pentru a afla cand s-ar putea relua campionatul.

Dupa cum se cunoaste, vom  iesi din starea de urgenta pe 16 aprilie, daca presedintele Klaus Johannis nu va prelungi acest termen. In cazul in care vom iesi din starea de urgenta la termenul anuntat initial (16 aprilie), campionatul la judet se va relua destul de repede, cel mai probabil termen fiind 2 mai, cand ar putea fi programate meciurile din Liga a 4-a. 

In cazul in care starea de urgenta va fi prelungita, evident ca data de 2 mai nu va mai fi de actualitate. In orice caz, dupa ce se va iesi din starea de urgenta, in cel mult 2 saptamani, AJF Dambovita va putea organiza meciuri din cele 3 ligi dambovitene.

Desi unii conducatori damboviteni ar fi dorit sa se inghete campionatul acum, oficialii de la AJF Dambovita resping total aceasta varianta. Un lucru este cert: campionatul se va relua, atunci cand interdictia de a organiza evenimente sportive va fi ridicata de autoritati.