Burduca sau Valea Mare? Decizia Comisiei de Apel care poate arunca in aer clasamentul din Onoare Vest

0
906

Turul campionatului s-a incheiat, comentariile continua! Duminica, s-a tras cortina peste turul campionatului judetean de fotbal, in Liga a 4-a, Liga a 5-a si Liga a 6-a consumandu-se ultima etapa. In Liga a 4-a, Onoare Nord, Onoare Sud, Promotie Nord si Promotie Sud se stiu liderii, in Onoare Vest inca nu se stie cine a terminat turul pe primul loc. Teoretic, lider la finalul turului este Viitorul Burduca, care a incheiat turul cu 39 de puncte, cu 2 puncte mai mult decat Flacara Zavoiu. Practic, Flacara Valea Mare are o contestatie pe rolul Comisiei de Apel, iar in cazul in care va avea castig de cauza, echipa din Valea Mare va deveni lider!

Decizia Comisiei de Apel poate arunca in aer clasamentul din Onoare Vest

Comisia de Apel condusa de Georgica Bratu va stabili echipa care va termina turul pe locul 1 in Onoare Vest. Echipa din Valea Mare a contestat dreptul de joc al unui jucator de la Burduca la meciul direct de acum cateva etape, meci pierdut in teren (2-3). Comisia de Disciplina condusa de Gheorghe Stoica a mentinut rezultatul din teren (3-2 pentru Burduca), dar oficialii de la Valea Mare s-au adresat Comisiei de Apel.

Apelul intarzie sa anunute decizia

Cazul s-a judecat saptamana trecuta, dar la sedinta au participat doar oficialii de la Valea Mare, cei de la Burduca nefiind invitati. In aceeasi seara, oficialii clubului au anuntat pe pagina de Facebook a echipei ca au castigat contestatia si sunt lideri in Onoare Vest. Din informatiile noastre, presedintele Bratu ar fi anuntat verbal ca echipa din Valea Mare a castigat speta, dar fara a da o decizie scrisa in acest sens. In ultimele zile, in presa locala a aparut informatia ca jucatorul care a fost contestat, Patvean Sami, a fost declarat jucator liber inca din data de 03.05.2019, deci inca din campionatul trecut, in toata aceasta perioada el fiind jucator legitimat la Viitorul Burduca.

Apelul va anunuta decizia in aceasta saptamana

Speriat probabil de documentul care a ajuns in presa, Bratu a dat inapoi, si nu le-a mai dat decizia oficiala celor din Valea Mare. Mai mult, dupa aparitia documentului de la AJF Teleorman in presa, acesta se pare ca s-a razgandit si va rejudeca cazul. Din informatiile noastre, Apelul se va intruni in acesta saptamana, cand va anunta decizia oficiala. Un lucru este cert: Apelul judeca dupa ureche, intoarce multe decizii ale CCD fara fundament, aici incluzand si cazul dintre Moroeni si Pietrosita, unde de asemena ar fi intors decizia.

”Sami este jucatorul nostru. Cum poti sa dai meci pierdut pe  un raport din primavara, cand jucatorul a jucat in Teleorman? In acest campionat joaca la Burduca, fapt atestat prin adresa de la AJF Teleorman. Daca vom pierde, ne vom adresa Federatiei Roamane de Fotbal”, ne-a transmis un oficial de la Burduca.