UTA Arad, o “sperietoare” pentru Chindia. “UTA e o ‘bestia nera’ pentru noi”

0
937

Chindia Targoviste a fost invinsa surprinzator la Siria, de UTA, 1-2, rezultat care indeparteaza echipa lui Nicu Croitoru de primele doua pozitii. Cum CS Afumati in etapa de sambata, 2-1 cu Mioveni, avansul fata de ilfoveni s-a redus la doar doua puncte.

„Într-adevăr, se poate spune că UTA e o <<bestia nera>> pentru noi, ne-am tot duelat şi nu am tranşat rezultatul pentru noi când a trebuit. Asta e, vreau să o felicit UTA pentru victorie. Știam că în ciuda rezultatelor mai puţin reuşite de până acum, este o echipă puternică, cu jucători de valoare care fac diferenţa. Ne aşteptam la un meci dificil, din păcate pentru noi nici starea vremii nu a fost un aliat, pentru că astăzi UTA a fost echipa care s-a adaptat mai bine la condiţii. E dureros că am pierdut, nu contează cine a mai făcut-o aici”, a declarat Nicolae Croitoru” pentru Sportarad.ro.

Chindia va juca in ultima etapa din acest an sambata, de la ora 11.00, cu Pandurii Targu Jiu, meci care se va juca pe stadionul “Eugen Popescu”. Foto: sportarad.ro.