Targovisteanul Daniel Florea a plecat de la “Batrana Doamna”. “Mi-am dorit promovarea cu UTA”

0
1017

UTA Arad rămâne fără marcator principal din turul campionatului! Targovisteanul Daniel Florea, 8 goluri in 11 metri, nu va mai evolua pentru “Batrana doamna” si in 2018, damboviteanul reziliindu-si contractul cu formatia aradeana. Formatia din Arad se confrunta cu probleme financiare acute, mai multi jucatori plecand deja de la echipa.

Din păcate, acest lucru nu se poate întâmpla să fie promovat în acest sezon, iar explicațiile sunt greu de găsit inclusiv de noi, cei care am fost acolo, în mijlocul problemei. Sigur, eu nu cunosc toate aspectele, pentru că am venit mai târziu la echipa, poate prea târziu, dar tot ce pot spune este că am dorit multă promovare la Arad. Mi-aș fi dorit să ieșim altfel, dar as reveni într-o zi la Arad pentru o revigorare și mai intensă, poate în Liga 1″, a declarat Florea pentru  Sport Arad .

Targovisteanul spera să isi găsească un angajament in strainatate, varianta de rezerva fiind Liga 1. „Sper să-mi găsesc o echipă în străinătate, dar nu voi mai sta atât de mult ca în vară. Dacă nu se concretizează nimic în cel mai scurt timp, probabil că voi semna cu o echipă de Liga 1”, a mai declarat Daniel Florea. Foto: Liga 2.ro.