Ieri, sedinta furtunoasa a Comitetului Executiv. Vezi cand se va relua campionatul + cand vor avea loc alegerile pentru sefia AJF Dambovita

0
1272

Sedinta furtunoasa ieri la AJF Dambovita, Comitetul Executiv intrunindu-se pentru ultima sedinta din acest an. Cel mai asteptat punct pe ordinea de zi, stabilirea datei alegerilor pentru sefia AJF Dambovita, aproape ca nu a existat. La insistenta unui membru al Comitetului Executiv, presedintele AJF Dambovita a stabilit ca data alegerilor pentru postul de presedinte va fi stabilita la sedinta urmatorului Comitet Executiv, adica pe 16 ianuarie.

-Campionatul se va relua cu 2 etape din Cupa Romaniei, care vor avea loc pe 3 si 11 martie, faza in care vor intra si echipele din Liga a 5-a. Campionatul la Liga a 4-a va incepe pe 10 martie, Liga a 5-a va incepe pe 17 martie, iar Liga a 6-a pe 24 martie.

-Baremuri unice pentru arbitri si observatori. Ca noutate, s-a introdus baremul unic pentru arbitri si observatori, acestia find nevoiti sa isi faca PFA. Astfel, baremul arbitrilor va fi de 160 de lei la Liga a 4-a, la Liga a 5-a 180 de lei, la Promotie 115 lei, iar la juniori 40 de lei.