Scandal la CJA Dambovita! Ioan Negoescu a facut-o lata! A dat ordin sa se cumpere echipamente de aproximativ 90 de milioane de lei vechi!

0
1734

Desi nu mai este sef al arbitrilor damboviteni, Ioan Negoescu continua sa dea batai de cap Comisiei Judetene de Arbitri. Ieri, Comitetul Executiv al AJF Dambovita l-a numit oficial in functie pe Septimiu Burtescu, care a condus aseara sedinta arbitrilor damboviteni. Mirosind ca va fi schimbat de Emil Tudor, Negoescu a facut cerere de ”indisponibilitate” pentru 25 de zile, plecand in Anglia, la copii. Dupa ce a dat bir cu fugitii in plin campionat, nea ”Tuti” s-a gandit sa plece cu scandal de la AJF Dambovita.

Negoescu a dat ordin sa fie cumparat echipament in valoare de aproximativ 90 de milioane de lei vechi

Fostul presedinte al arbitrilor damboviteni a dat ordin, pe 1 mai, sa fie cumparat echipament pentru arbitri, in valoare de aproape 90 de miloane de lei vechi, din ”amicala”, bani care se strang de la arbitri damboviteni pentru diverse cheltuieli: cumparare de regulamente, plata baremuri neachitate sau achitare baremuri observatori. Acest ordin l-a dus la indeplinire Florin Mocanu, secretarul CJA Dambovita, care a fost ajutat de…Petruta Iugulescu, fosta presedinta a CJA Dambovita!

In ce calitate a cumparat Petruta Iugulescu echipa ment pentru ”fluierasii” damboviteni? De ce nu a cumparat Negoescu echipamente pentru arbitri inainte de alegerile pentru sefia AJF Dambovita? Daca ar fi ramas presedinte al arbitrilor damboviteni, ar mai fi cumparat echipament? Sunt intrebari la care nu vom primi raspuns din partea fostei CJA Dambovita. Deranjant este faptul nu ca s-a achizitionat echipament, ci cum s-a facut achizitionarea lui, fara sa fie consultati ”fluierasii”, cum a facut-o in alte dati, ca sa nu spunem ca nici macar o parte din fosta conducere a arbitrilor nu a stiut acest lucru.

S-au achizitionat 55 de echipamente. Cum vor fi impartite?

S-au achizitionat 55 de echipamente, dar este intersant cum vor fi ele impartite. Sunt aproximativ 90 de arbitri activi, dar numai 55 de echipamente. Cineva a propus ca acestea sa fie impartite arbitrilor din Liga a 4-a, iar ce ramane, celor cu categoria 1. Intrebarea care se pune este de ce cei din lotul judetean sa nu primeasca echipament? Ei nu au dat ”amicala” ? Mai multi arbitri tineri au inceput deja sa ”maraie”, discutiile fiind aprinse. Interesant este faptul daca Septimiu Burtescu va accepta echipamentele in locul banilor, acesta fiind vadit nemultumit de situatia creata.

Cum acest artciol a fost scris la o ora foarte tarzie, nu am putut sa luam o pozitie oficiala si din partea presedintelui Burtescu, dar vom incerca maine sa aflam un punct de vedere oficial din partea noului presedinte al CJA Dambovita.

Situatia exoloziva din arbitrajul dambovitean va fi analizata luni, intr-o editie de zile mari a Arenei Sportive.