Roberto Ziduri transfera un jucator care a evoluat in Liga 1! Vezi cu ce jucatori se va intari echipa lui Daniel Negriloaia

0
2094

Roberto Ziduri a avut un tur foarte bun in Liga a 4-a, fiind revelatia campionatului. Echipa lui Daniel Negriloaia a terminat turul pe locul patru, cu 36 de puncte, dar echipa din Ziduri vrea sa urce in clasament. Conducerea clubului se va intari considerabil in pauza de iarna, transferand jucatori valorosi, care au evoluat chiar si in Liga 1.

Echipa din Ziduri i-a transferat deja pe Florin Florescu (Luceafarul Dragomiresti), Florin Zafiu (Vointa Potlogi), Alin Tudorache (Corbii Mari) si Robert Floricica (Coada Izvorului). Roberto Ziduri il va transfera in saptamana urmatoare pe Rover Cirstea, un jucator care a evoluat in Liga 1, fostul jucator de la Poli Timisoara si Concordia Chiajna evoluand deja in amicalul de astazi cu Odobesti (4-4).

“Am transferat jucatori importanti, care ne vor ajuta mult in retur. Vrem sa nu mai suferim nicio infrangere in returul campionatului. Vom ataca primele pozitii, avand sanse mari sa urcam in clasament. Il vom transfera pe Rover Cirstea, un jucator de Liga 1,¬† care ne va ajuta mult. La Ziduri nu va bate nicio echipa in returul campionatului”, a transmis Dan Negriloaia, patronul echipei din Ziduri.

Pana la inceperea campionatului, echipa din Ziduri ii va transfera definitiv pe Alexandru Bran, Iulian Voinel si Anghelina, jucatori care au evoluat si in tur pentru Roberto.