Roberto Ziduri a dat lovitura pe piata transferurilor! Motoi, Alin Stefan, Mirescu si Dicu au semnat cu echipa lui Dan Negriloaia. ”Promovam suta la suta in Liga a 3-a”

0
4282

Roberto Ziduri a fost revelatia sezonului trecut in Liga a 4-a, terminand pe locul 4 la sfarsitul campionatului. Sezonul care va incepe pe 18 august se anunta incendiar, patru echipe anuntandu-si candidatura la primul loc in clasament. Una dintre ele este Roberto Ziduri, echipa care s-a intarit masiv in aceasta vara. Echipa lui Dan Negriloaia a semnat astazi cu mai multi jucatori importanti, care vor evolua in sezonul urmator la formatia din Ziduri.Astfel, Nicu Motoi, Alin Stefan, Costin Mirescu si Ciprian Dicu au semnat cu Roberto Ziduri, transferurile urmand sa fie inregistrate in zilele urmatoare la AJF Dambovita.

”I-am transferat pe Nicu Motoi, Mirescu, Dicu si Alin Stefan. Sunt jucatori de mare valoare, care ne vor ajuta mult in viitoarea editie de campionat. Urmeaza doua piese ”grele”, doi jucatori care au jucat in Liga1. Suta la suta promovam in Liga a 3-a in sezonul urmator. Este un vis care va deveni realitate”, ne-a tramsis Dan Negriloaia, patronul formatiei din Ziduri. Roberto va debuta in noua editie de campionat in deplasare, la Visina, cu Vointa.