“Revelionul arbitrilor” nu s-a organizat in acest an de catre CJA Dambovita. De ce oare? A fost o razbunare din partea presedintelui Negoescu?

0
1384

La fiecare sfarsit de an, CJA Dambovita organiza traditionala petrecere denumita “Revelionul arbitrilor”. In acest an, petrecerea arbitrilor damboviteni nu s-a tinut, Ioan Negoescu, presedintele arbitrilor damboviteni, hotarand ca acesata sa nu se tina. De ce oare?

MaI multi “fluierasi” damboviteni si-au nemultumirea, aratand cu degetul catre Ioan Negoescu. “Nu este normal ce se intampla. “Revelionul arbitrilor” s-a organizat in fiecare an, dar in acest an nu s-a organizat. A fost o discutie la sedinta din noiembrie, dar atat. Pe urma, nu s-a mai auzit nimic. Presedintele arbitrilor trebuia sa se ocupe, dar acesta a preferat sa nu se mai faca in acest an. Daca ne spunea din timp, poate ne ocupam noi”, a spus unul dintre “fluierasi”.

“Este pentru prima data, dupa foarte multi ani, cand nu se face Revelionul arbitrilor. S-a stricat de tot atmosfera in arbitrajul dambovitean”, a comentat unul dintre observatorii cu greutate din fotbalul dambovitean.

Protestul “fluierasilor” damboviteni din ultimnele doua etape nu i-a picat bine presedintelui Negoescu. Oare neorganizarea “Revelionului arbitrilor” de catre CJA Dambovita este o razbunare din partea presedintelui?

Foto de la “Revelionul arbitrilor” de acum cativa ani, cand presedinte nu era Ioan Negoescu.