Marti, sedinta furtunoasa la AJF Dambovita. Plateste Negoescu cu postul?

0
968

Marti, de la ora 16.00, va avea loc o sedinta furtunoasa la AJF Dambovita, in care va fi analizata situatia arbitrajului dambovitean. La sedinta de marti au fost invitati membrii Biroului Executiv, reprezentanti ai echipelor din cele 3 esaloane, dar si 5 reprezentanti ai arbitrilor. De asemenea, va fi prezent si Ioan Negoescu, (inca) presedintele arbitrilor damboviteni, sursele noastre spunand ca sedinta a fost pusa la inceputul anului pentru ca presedintele arbitrilor damboviteni va pleca in Anglia peste cateva zile!

Dupa cum se cunoaste, ultimele doua etape din turul campionatului la Onoare si Promotie au fost amanate, 68 de “fluierasi” damboviteni declarandu-se indisponibili. Daca la Liga a 4-a Negoescu s-a descurcat cu mare greutate, apeland inclusiv la arbitri din alte judete, la Liga a 5-a si Liga a 6-a meciurile au fost amanate, situatie care a a atras un val de nemultumiri din partea echipelor dambovitene. Situatia exploziva va fi analizata marti, unde partile se vor aseza la tratative.

Amanarea ultimelor doua etape l-a suparat teribil pe Emil Tudor, acesta declarand in noiembrie pentru dbonline ca ”Ioan Negoescu va raspunde pentru asta”. Sursele noastre spun ca s-ar merge pana la demiterea lui Negoescu, atat reprezentantii echipelor, cat si Emil Tudor fiind nemultumiti de activitatea lui Ioan Negoescu ca presedinte al arbitrilor damboviteni. ”Se va analiza protestul arbitrilor damboviteni, dar si situatia lui Negoescu. Emil Tudor si echipele dambovitene sunt nemultumite de activitatea lui ca presedinte. Nu se poate sa paralizezi campionatul in ultimele doua etape. Vor fi 5 intermediare in 2018, ceea ce este incredibil. Se poate merge pana la demiterea lui”, spun sursele noastre.

”Fluierasii” damboviteni nu si-au desemnat reprezentantii

Desi sedinta este marti, ”fluierasii” damboviteni inca nu si-au desemnat reprezentantii. Unul singur se stie sigur: Marius Chitu. Desi s-a vorbit de Ionut Iugulescu, Iulica Preda, Aron Pitis sau Bogdan Matei, nu este nimic sigur, o parte dintre ei neputand fi prezenti la sedinta din cauza servicului. O alta parte ezita, temandu-se de Emil Tudor si Ioan Negoescu! Un lucru este cert: sedinta de marti va fi una cu scantei!