Lovitura crunta pentru Negoescu. “Fluierasii” divizionari nu mai vor sa arbitreze la judet

0
1381

Lovitura dupa lovitura pentru Ioan Negoescu! Dupa protestul fluierasilor damboviteni, din toamna, cand 68 de arbitri au refuzat sa arbitreze, Negoescu se loveste acum de o alta problema majora. Arbitri divizionari au luat o hotarare care il va lasa fara cuvinte pe Ioan Negoescu: nu vor mai arbitra la judet!!! Dupa ce ca lotul de arbitri era extrem de redus, presedintele “fluierasilor” damboviteni se lovesteĀ  (si) de refuzul divizionarilor, care va subtia lotul arbitrilor, atat numeric, cat si valoric.

“O sa-i fie foarte greu lui Negoescu acum. Dupa ce ca nu avea arbitri destui, acum va avea probleme mari in returul Ligii a 4-a. O sa fie scandalul cat casa”, au comentat sursele noastre.

O parte din “fluierasii” divizionari iau in calcul sa se mute in Prahova, nemultumiti de presedintele arbitrilor damboviteni. Astfel, Marius Chitu, Ionut Iugulescu, Petruta Iugulescu, Razvan Dobre, Gabriel Catana, Florin Mocanu si Mihai Motan au luat hotararea sa nu mai arbitreze sub mandatul lui Negoescu.