La AJF Dambovita au aparut…observatorii fantoma!!!

0
991

Ca si cum nu ar avea destule probleme pe cap, Emilut Tudor, boss-ul de la AJF Dambovita, are pe cap inca o problema. De cateva etape, la meciurile din judet, au aparut…observatorii fantoma!! O parte dintre observatorii importanti, merg la meciurile din judet si se dau drept…observatori pentru omologarea terenurilor. Scopul este…sa ia si ei un ban! Dar nemuncit! Interesant este faptul ca observatorii se prezinta doar la meciurile de la Onoare si Promotie, nu si la Liga a 4-a, unde expunerea este mai mare.

Concret, se prezinta la terenul unei echipe, se da drept observator, desi nu este delegat de AJF Dambovita, solicitand barem de arbitraj. Au fost cazuri in care echipele nu i-au platit, motivand ca…nu au bani.

”A venit la meci un observator respectabil de la AJF Dambvoita, unul mai batran, care este sef pe acolo. A zis ca a venit cu omologarea terenurilor, desi noi stiam ca vine o comisie, nu un singur om sa omologheze terenul. Ni s-a parut suspect, dar l-am platit. Mai avem nevoie de el la AJF, e sef de comisie, si nu se stie cand ajungi la mana lui”, ne-a transmis sursa noastra.

Interesant este faptul ca obserbatorii respectivi se prezinta cu…chitanta, care are tot ce trebuie: stampila AJF-ului in original si numar de inregistrare. Oare cum a facut rost de stampila daca observatorul nu este trimis oficial de AJF Dambovita?  Este o intrebare pentru Emil Tudor la care nu vom primi raspuns niciodata.