Ioan Negoescu, reacție incredibilă. “Revelionul arbitrilor intra cumva într-un program competiţional?”

0
1135

Fotbaljudetean.info a ascris zilele trecute despre neorganizarea “Revelionului arbitrilor”, traditionala petrecere de sfarsit de an a arbitrilor damboviteni. Ioan Negoescu, (inca) presedintele arbitrilor damboviteni, a ales ca in 2017 acest eveniment sa nu se organizeze, atragand un val de nemultumiri din partea arbitrilor. “Dupa ce ca nu suntem aparati de nimeni, nici macar sa ne distram nu ne mai lasa Negoescu”, a comentat un arbitru dambovitean.

Desi cand a fost numit presedinte a promis ca va organiza inclusiv clasamente la sfarsit de an pentru “fluierasi”, Ioan Negoescu a ales sa isi puna arbitrii in cap, suparat probabil ca acestia au facut greva in ultimele doua etape din turul campionatului. Alte CJA-uri, gen CJA Prahova, organizeaza petreceri fastuoase la sfarsit de an, oferind premii arbitrilor la sfarsit de an, un premiu primind inclusiv Cristina Paraluta, fost arbitra din Dambovita,  care a fost premiata CJA Prahova!

Ca si cum nu ar fi fost de ajuns, Ioan Negoescu i-a socat recent pe arbitrii damboviteni, declarand ca “Revelionul arbitrilor intra cumva într-un program competiţional?”.

“Cumva intra într-un program competiţional? De regulă, se ocupau de eveniment dintre arbitri, cu acordul nostru, al conducerii. Au fost discuţii că erau tot felul de interese din partea arbitrilor. După ce am aflat, am hotărât să organizeze conducerea acum vreo trei ani, după aceea eu nu ştiu mai să zic nimic despre acest Revelion. În orice caz, noi, conducerea CJA, am avut o masă festivă în jurul datei de 20 decembrie, în care am stat de vorbă, am încheiat anul şi am tras linie”, a declarat Ioan Negoescu pentru www.jurnaldedambovita.ro.

Asa cum Negoescu a declarat, de “Revelionul arbitrilor” se ocupau arbitrii damboviteni. Acum, presedintele arbitrilor se spala pe maini, spunand ca nu stie nimic. De ce ai luat, domnule Nogoescu, aceasta bucurie a arbitrilor damboviteni la sfarsit de an? Daca ai luat hotararea ca Revelionul sa fie organizat de CJA,  de ce nu organizezi in fiecare an? Daca nu aveai de gand sa nu (mai) organizezi, de ce ai luat hotararea sa faca CJA-ul Revelionul? Sunt intrebari care nu vor primi niciodata raspuns din partea lui Negoescu.

Mai e ceva de comentat? Desi la nivel declarativ Ioan Negoescu a declarat ca ii sustine pe “fluierasii” damboviteni, realitatea este alta. Protestul arbitrilor damboviteni l-a deranjat teribil pe Negoescu, care ar putea plati cu postul, de aici decurgand si supararea lui Negoescu, care s-a razbunat, neorganizand “Revelionul arbitrilor”. “Cu cine sa organizeze “Revelionul arbitrilor” Negoescu? A ramas singur in tot CJA-ul. El face delegari, el scrie chitante, el face foi de arbitraj, practic face totul. Cu cine sa organizeze? Singur, nu avea cum. Plus ca e suparat ca e posibil sa il schimbe Tudor”, au comentat mai multi “fluierasi” damboviteni.

O eventuala clarificare a conflictului dintre parti ar putea veni pe 16 ianuarie, cand la AJF Damvobita este programata o intalnire intre reprezentantii arbitrilor, conducerea AJF-ului si reprezentantii echipelor. Tot atunci, s-ar putea afla data alegerilor pentru sefia AJF Dambovita, data care intarzie sa fie stabilita de Emil Tudor.