Intarzie deciziile Comisiei de Apel. Se vor da pana la inceperea campionatului?

0
690

Comisia de Apel judeca, dar nu da deciziile! Cam aceasta ar fi concluzia care vine dinspre forul prezidat de Dorin Nistor. Validata de Biroul Executiv dupa ce judecase mai multe spete cu cateva zile inainte, Comisia de Apel a ramas in pronuntare cu patru cazuri: Roberto Ziduri-Gloria Cornesti – Decizie CCD: rezultatul din teren (2-2), Vointa Sacuieni-Olimpicii Ulmi 2 – (Decizie CCD: 3-0 pentru Olimpicii Ulmi II), Urban Titu-CS Racari – (Decizie CCD: rezultatul din teren (3-2) si Olimpicii Ulmi 2 – Pomicola Raciu (Decizie CCD: 3-0 pentru Olimpicii Ulmi).

Desi meciurile s-au jucat la finalul lunii septembrie, deciziile inca nu au fost date de Comisia de Apel. Trebuie precizat faptul ca presedintele Dorin Nistor a preluat cazurile de la fosta Comisie de Apel-presedinte Viorel Orbeci-care nu se pronuntase pe spetele respective. Desi in decembrie s-a promis ca pana la sfarsitul anului 2017 se va da solutia, acest lucru nu s-a intamplat nici pana astazi, desi mai sunt cateva zile si se termina si luna ianuarie! Adica de aproximativ trei luni!!!

Am incercat sa aflam ce solutii s-au dat, dar nu am primit nimic oficial din partea Comisiei de Apel. Totusi, fotbaljudetean.info a aflat care ar fi deciziile! “In cazurile dintre Odobesti-Cornesti si Titu 2-Racari, deciziile vor fi ca la CCD, adica se va pastra rezultatul din teren. Este posibil ca si in celelalte doua cazuri sa ramana ca la CCD”, au transmis sursele noastre.

Asteptam deciziile oficiale, dar acestea intarzie sa fie comunicate. Oare se vor da pana la inceperea campionatului?