INCREDIBIL! Razvan Burleanu a stabilit data alegerilor la AJF Dambovita!!! Care mai este rolul Comitetului Executiv?

0
1446

Razvan Burleanu, presedintele FRF, a venit ieri in campania pentru sefia FRF si in Dambovita. Seful FRF a vizitat Flacara Moreni si FC Aninoasa, dar si AJF Dambovita, pentru o intalnire cu Emil Tudor, boss-ul de la Targoviste, relatiile dintre cei doi fiind foarte bune.

Burleanu a hotarat data alegerilor in Dambovita!!!

Burleanu avea cunostinta despre situatia tensionata de la Targoviste, a se citi stabilrea datei alegerilor pentru sefia AJF Dambovita, si a dorit sa se implice personal in stabilirea datei, desi regulamentul nu i-o permite. Seful de la FRF, impreuna cu Emil Tudor, au hotarat ca alegerile pentru sefia AJF Dambovita sa se desfasoare pe 25 aprilie, la o saptamana dupa alegerile de la FRF. Am cunoștință despre situația de la AJF Dâmbovița, am fost informat că trebuie organizate alegeri și mi-am notat în agendă ca pe 25 aprilie să fiu la Târgoviște”, a declarat Burleanu pentru sportimpact.ro, desi este posibil sa iasa presedinte Ionut Lupescu!

Care mai este rolul Comitetului Executiv?

Conform regulamentului, stabilirea datei alegerilor este de competetenta Comitetului Executiv al AJF Dambovita, nu tine de competenta presedintelui FRF! Desi alegerile ar fi trebuit sa aibe loc acum sase luni, ele nu s-au facut pana astazi, incalcandu-se grav regulamentul.

Mai mult, presedintele FRF hotaraste ca alegerile sa se desfasoare pe 25 aprilie, desi acest lucru era de competenta Comitetului Executiv! Ce se va intampla daca Burleanu nu va iesi presedinte si va castiga alegerile Ionut Lupescu? Nu vor mai avea loc alegeri niciodata la AJF Dambovita? O intrebare logica: care mai este rolul Comitetului Executiv al AJF Dambovitra daca Burleanu stabileste data alegerilor?

Foto: Romania TV