INCREDIBIL! Arbitrul Nicu Hanceanu a plecat din timpul meciului!!! “Fluierasul” dambovitean a plecat cu…ocazie de la meci!!!!

0
5519

Arbitrajul pastorit de Negoescu Ioan a ajuns pe marginea prapastiei. De fapt, a ajuns chiar pe fundul prapastiei! Dupa ce 68 de “fluierasi” damboviteni s-au dat indisponibili pentru ultimele 2 etape din tur, haosul pare ca s-a instalat peste arbitrajul dambovitean. Daca penultima etapa a fost destul de “cuminte”, fara evenimente notabile, in etapa de astazi s-a petrecut un “eveniment” incredibil, nemaivazut pe stadioanele din Dambovita!

Nicu Hanceanu a plecat de la meci!!!!

Ultima “isprava” din arbitrajul dambovitean s-a petrecut astazi la Brezoaele, la meciul dintre FC si Olimpicii Ulmi. Nicu Hanceanu, unul dintre “fluierasii” pe care Negoescu i-a folosit in ultimele doua etape, a…plecat de la meciul de seniori!!! Se pare ca supararea lui Hanceanu ar fi provenit de la juniorii gazdelor, care l-ar fi injurat dupa meciul de juniori. Suparat nevoie mare, acesta si-a luat geanta si a plecat de la meci!!! “Arbitrul a acordat un penalty eronat pentru Ulmi, dupa un fault petrecut in afara careului cu trei metri. Desi noi conduceam pe tabela, in cele din urma cei din Ulmi ne-au batut. Dupa meciul de juniori, copiii nostri i-au reprosat centralului maniera de arbitraj, admonestandu-l. Acesta s-a suparat asa de tare, incat a spus ca pleaca de la meci. Noi am crezut ca este o gluma, dar el chiar a plecat de la meci!! A iesit la ocazie la Tartasesti, iar acasa l-a luat un baiat care a jucat la juniori, acesta avand drum spre Targoviste. Meciul a fost arbitrat destul de bine de cei doi “fluierasi”, desi meciul a fost greu”, ne-a transmis un oficial al gazdelor.

Desi Nicu Hanceanu a incercat sa fie oprit de brigada delegata la meci, acesta a plecat de la meci,¬† partida de seniori fiind arbitrata de numai doi “fluierasi”, desi o partida nu poate sa fie arbitrata de doar doi arbitri! “Negoescu culege ce a semanat. A ramas fara arbitrii, si in disperare de cauza, a dat “fluierasi” care nu sunt de nivelul Ligii a 4-a. Nu se poate asa ceva la Liga a 4-a. Bine ca s-au terminat etapele, ca altfel nu stim ce mai iesea”, au comentat surse din cadrul AJF Dambovita.

Ar mai fi ceva de spus? Managementul defectuos al presedinteleui Negoescu si-a aratat inca o data “roadele”, ultimele doua etape¬†fiind arbitrat de “fluierasi” care nu sunt in lotul Ligii a 4-a, de aici decurgand si problemele existente. Nu stim ca pe un alt stadion din lume sa se fi intamplat asa ceva, probabil Dambovita este unica in lume!