INCREDIBIL!!! AJF Dambovita a programat un meci care se jucase!!!! ”Fluierasii” s-au prezentat degeaba la meciul dintre Viitorul Mircea Voda si Viitorul Dobra

0
1393

Situatie incredibila in fotbalul judetean! Ca la noi, la nimeni! Cam asa s-ar putea numi ultima ”isprava” a celor de la AJF Dambovita, care au programat un meci…jucat cu cateva zile inainte!!! Meciul dintre Mircea Voda si Viitorul Dobra s-a jucat in devans, miercuri, meci incheiat cu scorul de 10-4 in favoarea echipei din Mircea Voda. Toate bune si frumoase, dar AJF Dambovita a programat meciul si duminica!

Ioan Ducu a delegat ”fluierasi” si miercuri si duminica la acelasi joc

Din cate se pare, culpa este comuna: CCD+CJA Dambvita. Daca CCD are o vina mai mica, Ioan Ducu, presedintele fara studii superioare al CJA Dambovita, are cea mai mare vina. Acesta a delegat arbitri atat miercuri, cand s-a jucat in devans partida, cat si duminica, delegarile fiind facute de Ioan Ducu, asta daca le face el! Nu stim daca este de ras sau de plans, dar brigada formata din Alexandru Malau, Florin Filip si Marian Malau s-a dus degeba la teren. ”Saracii arbitri au venit degeaba la teren. Eu am trecut intamplator pe acolo si le-am spus ca meciul s-a jucat miercuri. Nu le venea sa creada ce le-am spus. Cel care face delegarile nu putea sa le spuna sa nu mai vina?” ne-a transmis un jucator al echipei din Mircea Voda. Suntem curiosi cine ii va plati pe arbitri: CJA Dambovita sau AJF Dambovita?