Inca o lovitura pentru Emilut Tudor! Dorel Popa se retrage din cursa pentru sefia arbitrilor!

0
1059

Campionatul s-a terminat de cateva zile bune, dar Comitetul Executiv nu s-a intrunit pentru a omologa rezultatele finale si pentru a numi un nou sef la arbitri, mandatul lui Ioan Ducu terminandu-se pe 17 iunie. Una dintre variantele lui Emil Tudor pentru postul de presedinte al arbitrilor damboviteni era Dorel Popa. Acesta avea sanse mari sa treaca de Comitetul Executiv, Ioan Negoescu, cealalta varianta a lui Tudor, avand sanse mai mici sa treaca, din cauza plecarilor repetate in Anglia.

Candidatii pentru postul de predinte al arbitrilor damboviteni renunta unul cate unul. Dupa Ionut Iugulescu si Ionel Pitaru, Emilut Tudor mai primeste o lovitura. Dorel Popa l-a anuntat pe bossul de la AJF Dambovita ca se retrage din cursa pentru sefia arbitrilor damboviteni. Popa discutase cu Emilut Tudor ca dupa incheierea campionatului sa discute conditiile numirii in functia de sef al arbitrilor damboviteni. Tatonand si alte variante, Tudor nu a respectat termenul si nu l-a sunat pe Popa, tragand de timp sa gaseasca o varianta convenabila lui.

Acest lucru nu i-a convenit presedintelui de la Comisia de Disciplina a Arbitrilor, care l-a anuntat pe Tudor ca nu mai este o varianta pentru postul de presedinte, atata timp cat Emilut nu a respectat ce au discutat cu ceva vreme in urma.

Tudor nu are prea multe variante la indemana, multi temandu-se sa preia fraiele arbitrilor damboviteni. Singurele variante ale lui Tudor in aceste momente par Ioan Negoescu, fostul presedinte care sta mai mult in Angla, si …Ioan Ducu, presedintele care a fost la un pas sa ia bataie de la arbitri. Chiar si asa, convocarea Comitetului Executiv se intarzie nepermis de mult, iar ”fluierasii” damboviteni inca nu stiu cand vor sustine testarile obligatorii inainte de inceperea campionatului.