“In februarie vom face Comitet Executiv pentru a stabili data alegerilor”. Care februarie? 2022?

0
627

Mandatul lui Emil Tudor, presedintele AJF Dambovita, s-a incheiat din luna noiembrie a anului trecut. De aproape 6 (sase) luni postul este vacant, dar continua sa fie ocupat in mod abuziv de catre Emil Tudor, care isi aloca prerogative de presedinte, desi nu mai este seful AJF Dambovita.

In sedinta de Comitet Executiv din decembrie, Emil Tudor a transmis ca va stabili data alegerilor in sedinta din ianuarie. La sedinta din 16 ianuarie, nici vorba sa se stabileasca data alegerilor. Totusi, Tudor a transmis ca in luna februarie va face Comitet Executiv pentru a stabili data alegerilor. Ce n-a specificat Emil a fost in care februarie va stabili data alegerilor. Cumva 2022? Adica dupa patru ani? Ca doar si in 2022 este februarie, nu? 

Totusi, in presa de casa a lui Tudor s-a avansat ca data a alegerilor 26 aprilie 2018, la cateva zile dupa alegerile de la FRF. Asta daca avea loc Comitet Executiv in februarie. Cum nu a avut loc Comitet, aproape sigur alegerile nu vor avea loc pe 26 aprilie.

“Tudor asteapta sa vada daca vor fi probleme de arbitraj in primele etape. Vrea sa vada cum va decurge campionatul, ii este frica de reactia echipelor. A fost o lovitura pentru el protestul arbitrilor damboviteni. Daca nu vor fi probleme de arbitraj, probabil ca va pune alegerile spre sfarsitul campionatului. Tudor se gandeste chiar sa nu mai faca alegeri niciodata”, ne-a trans o sursa din anturajul lui Emil Tudor, (inca) presedinte al AJF Dambovita.