FC Aninoasa este foarte aproape sa transfere unul din golgeterii Ligii a 4-a. “Jucatorul este ca si transferat la echipa lui Cristi Balasa”

0
1494

FC Aninoasa se va intari cu mai multi jucatori importanti, informatie prezentata in premeira de fotbaljudetean.info la finalul jocului cu Tunari. In schimb, mai multi jucatori nu vor mai face parte din lot si in returul campionatului. Un jucator care deja a parasit echipa lui Cristi Balasa este Mela Coman, acesta reziliindu-si contractul cu gruparea de langa Targoviste. Conducerea clubului are in vizor pentru un transfer mai multi jucatori importanti, unul dintre ei fiind unul dintre golgeterii Ligii a 4-a, Adrian Nedelea.

“Jucatorul este foarte aproape de un transfer la Aninoasa. El s-ar fi inteles cu oficialii clubului, mai ramane doar sa isi puna semnatura de transfer”, vorbesc sursele noastre. Nedelea a avut un tur foarte bun cu Gloria Cornesti, ocupand locul 2 in clasamentul golgeterilor din Liga a 4-a, cu 26 de goluri, la trei “lungimi” de Andrei Dinu, golgeterul Ligii a 4-a.