EXCLUSIV! Constantin Ciorobea debuteaza la Liga a 4-a!

0
1414

Odata cu protestul celor 68 de “fluierasi” damboviteni, care s-au dat indisponibili pentru ultimele doua etape din Liga a 4-a, CJA Dambovita a ramas fara brigazi de arbitri, Ioan Negoescu fiind nevoit sa solicit brigazi de arbitri din alte judete. Astfel, penultima etapa din Liga a 4-a a avut mai multe brigazi “straine”, la fel cum va fi si in etapa de maine. Daca saptamana trecuta a debutat la Liga a 4-a Nicu Hanceanu, in acesta saptamana vom avea parte de un nou debut in primul esalon dambovitean.

Constantin Ciorobea, la primul meci in Liga a 4-a

Constantin Ciorobea a fost delegat in premiera la nivelul primului esalon dambovitean, sambata urmand sa arbitreze la Cornesti, unde Gloria va intalni pe Viitorul Caragiale. “Pe mine de ce nu m-a delegat Negoescu? Nu este corect asa, pe unii sa ii delege si pe altii nu!”, scria site-ul nostru saptamana trecuta. Iata ca visul lui Ciorobea va deveni realitate in ultima etapa a turului, Ioan Negoescu delegandu-l la meciul de la Cornesti. “Sa se invete cu atmosfera Ligii a 4-a”, ar fi fost explicatia incredibila a CJA-ului.

Nu stim cine ar mai putea debuta la Liga a 4-a, CJA Dambovita debutand la gramada mai multi “fluierasi” la nivelul Ligii a 4-a, chiar daca nu indeplinesc conditiile pentru a fi delegati la meciurile din primul esalon dambovitean. Nu mai ramane decat ca CJA Dambovita sa ia oameni de pe strada, sa-i imbrace in arbitrii, si sa-i delege la Liga a 4-a!