Esti prieten cu Negoescu sau Tudor? Poti deveni observator la AJF Dambovita!

0
880

In plin deficit de oameni de calitate, AJF Dambovita si CJA Dambovita cauta obersvatori…la mica publicitate! Zilele trecute, site-ul AJF Dambovita, sub semnatura lui Ioan Negoescu, publica un anunt, in care CJA Dambovita recruteaza obesrvatori pentru CJA Dambovita. In anunt nu se specifica ce conditii trebuie sa indeplineasca doritorii si nici daca se va da concurs sau nu. Se pare ca singura conditie este sa fii prieten de Tudor sau Negoscu!

“Tudor si Negoescu vor sa atraga oameni de calitate in AJF Dambovita, pentru ca imaginea institutiei este zero dupa scandalurile repetate din primavara. De aceea a dat Negoescu anunt pe site, pentru a convinge oameni cu o buna reputatie, sa vina in AJF Dambovita. Problema este ca oamenii de calitate precum Necsulescu, Coman sau Buciumeanu nu vor sa isi asocieze imaginea cu Negoescu sau Tudor. Daca o sa se inscrie cineva, in niciun caz nu va fi unul de mare valoare”, au transmis sursele noastre.

De urmarit cine va depune cerere si cine va fi acceptat de Negoescu si Tudor, singura conditie fiind sa fii prieten cu cei doi. Promitem sa va tinem la curent cu lista observatorilor admisi de CJA Dambovita.