Emil Tudor s-a hotarat! Vezi cand vor avea loc alegerile pentru sefia AJF Dambovita!

0
1160

Sedinta furtunoasa ieri la sediul AJF Dambovita, reprezentantii arbitrilor si ai echipelor dambovitene discutand circa 2 ore cu conducerea AJF Dambovita. S-a discutat mult, dar fara a se face ceva concert. Cel mai asteptat punct pe ordinea de zi a fost cel al stabilirii datei pentru sefia AJF Dambovita, mandatul presedintelui Emil Tudor expirand la sfarsitul lunii noiembrie.

Asa cum era de asteptat, nici de aceasta data Emil Tudor nu a stabilit alegerile. In schimb, a convocat uin nou Birou Executiv in februarie, pentru a se stabili data cand vor avea loc alegerile. “Emil Tudor nu a stabilit data alegerilor in sedinta de ieri. Ne-a convocat in februarie, pentru a stabili noi cand vom pune alegerile. Ne-a zis ca pana la sfarsitul lunii mai trebuie sa fie neaparat un presedinte ales, pentru ca expira si cele 6 luni de cand si-a incheiat mandatul”, ne-a transmis un membru al Biroului Executiv.

Mandatul lui Emil Tudor a expirat la sfarsitul lunii noiembrie, cand trebuia sa se organizeze alegeri pentru presedintia AJF Dambovita. Presedintele AJF Dambovita nu a organizat alegeri si nici nu a informat Biroul Executiv ca isi va prelungi mandatul cu 6 luni. Oare in februarie se va stabili data alegerilor?

Pe parcursul zilei de astazi vom reveni si cu alte detalii de la sedinta de ieri a Biroului Executiv. Foto: partener TV.