Emil Tudor este atacat de un membru din Comitetul Executiv. ”O sa ii facem plangere la FRF. Este abuz in serviciu ce a facut el”

0
684

Decizia lui Emil Tudorica de a-l numi pe Ioan Negoescu la sefia arbitrilor damboviteni fara a avea acceptul Comitetului Executiv a nascut controverse in  randul celor celor care compun C.Ex. Bossul de la AJF are de partea lui 3-4 membri, iar cealalata jumatate nu este de acord cu practicile lui Tudor.

”Este un abuz ce face Tudor. Presedintele arbitrilor trebuia sa fie numit de Comitetul Executiv, nu de Tudor. O sa ii facem plangere la Federatia Romana de Fotbal. Nu se poate asa ceva, este prea mult! Este abuz in serviciu ce face el! A profitat ca mai mult membri din Comitetul Executiv sunt plecati in vacanta si i-a convocat doar pe cei care voateaza ca el. Nu o sa ramana asa. Negoescu trebuia sa fie numit de 2/3 din membrii biroulul, nu de jumatate, ca sa fie valid. Numirea lui de joi nu va fi regulamentara”, ne-a transmis un membru din Comitetul Executiv.

Am incercat sa luam legatura cu mai multi membri din ”aripa” lui Tudor, dar acestia sunt de negasit, nu mai raspund la telefon. ”I-o fi instruit Tudor sa nu mai raspunda. Stie de ce sunt sunati si din aceasta cauza nu mai raspund”, ne-a transmis o sursa din interiorul AJF Dambvoita.