Daniel Micu, atac furibund la adresa lui Emilut Tudor. “Mai sarpe cu ochelari, ai uitat cate bancnote de 200 de roni ai primit de la mine? Ai uitat pe ce bani ti-ai facut concediul in 2016?”

0
1268

Comisia de Competitii si Disciplina l-a suspendat ieri pe Daniel Micu pentru 6 luni, dupa ce Micu a lansat mai multe atacuri la adresa lui Emil Tudor pe o retea de socializare. Boss-ul de la AJF Dambovita nu a ramas dator si l-a suspendat 6 luni, prin Comisia de Disciplina, fostul sef de la Tartasesti fiind amendat si cu 200 de lei. Daniel Micu a rabufnit pe facebook, unde a lansat o serie de atacuri explozive la adresa lui Tudorica de la AJF Dambovita.

“Sarpe cu ochelari, ai uitat cate bamcnote de 200 de roni ai primit de la mine? Pe ce bani ti-ai facut concediul in 206?

“Pai, mai sarpe cu ochelari, ai uitat cate bancnote de 200 de roni ai primit de la mine? Ai afirmat ca sunt un simplu sofer si ca am 2 clase. Tin sa iti reramintesc ca inaintea meciului cu Vointa Crevedia (se vede pe camera), am fost in biroul tau de la AJF si ai bagat banii in ziar (Jurnal de Dambovita). De cate ori ai venit la Tartasesti, primeai baremul, plus “pisicuta” de 200 de roni. Pe ce bani ti-ai facut concediul in 2016?”, a scris pe facebook Daniel Micu.

“Comunistule de Tudor, dictatorule de la AJF Dambovita, in scurt timp vei suspenda si spectatorii din tribuna”

Daniel Micu spune ca nu este oficial la Racari si ca nu putea fi suspendat de Comisia lui Vasile Stroe. “Tudor si-a tinut promisiunea. Problema este ca eu nu detin nicio functie la Racari. Comunistule de Tudor, dictatorule de la AJF Dambovita, in scurt timp vei suspenda si spectatorii din tribuna”.

“Promiti primarilor PSD ca ii faci campioni ai judetului. Esti o marioneta care vrei distrugerea Racariului. Iti voi depune plangere pentru abuz de putere”

Fostul sef de la Tartasesti spune ca Tudorica dela AJF vrea distrugerea echipei din Racari, acuzandu-l ca sprijina primari PSD pentru obtinerea primului loc in clasamentul Ligii a 4-a. “Am inteles ca bagi batul prin gard intre noi la Racari. Le promiti primarilor PSD ca ii faci campioni ai judetului. Esti o marioneta care vrea distrugerea Racariului. Mergem cand doresti la o emisiune televizata. Se va cruci judetul de ce va auzi. Am probe si martori. Iti voi depune plangere pentru abuz de putere”, a mai spus Daniel Micu.