Cutremur in arbitrajul dambovitean! Doi “fluierasi” damboviteni au fost dati afara din arbitraj! Vezi care sunt acestia!

0
2700

Cutremur in arbitrajul dambovitean, doi “fluierasi” damboviteni fiind dati afara de Comisia Judeteana de Arbitri Dambovita! Ioan Negoescu, presedintele CJA Dambovita a informat mebrii Comitetului Executiv al AJF Dambovita asupra masurilor luate la ultima sedinta a Comisiei de Disciplina a arbitrilor. Astfel, presedintele arbitrilor damboviteni a informat ca Nicu Hanceanu si Ilie Alin au fost dati afara din arbitraj!

Nicu Hanceanu a primit 12 luni pentru plecarea de la meciul de la Brezoaele, din ultima etapa a turului Ligii a 4-a. Arbitrului dambovitean i s-a tras de la faptul ca acesta a venit la meci sub influenta bauturilor alcoolice, informatii adunate de CJA Dambovita in urma unor declaratii de la cei prezenti la meci. Membrii Comisiei de Disciplina au hotarat ca Nicu Hanceanu sa fie exclus din arbitraj, ne-a declarat o sursa din AJF Dambovita.

Ilie Alin este alt “fluieras” care a fost exclus de CJA Dambovita. Comisia a adunat probe ca acesta ar fi cerut folose materiale (bani) de la echipe, fapt care i-a atras pedepsa maxima din partea CJA Dambovita. Informatiile obtinute de CJA ar fi fost obtinute in unor declaratii date de reprezentantii unor echipe dambovitene, ne-a transmis o sursa din AJF. Foto: facebook.