Bataie generala la meciul dintre Viitorul Ocnita si Vointa Tatarani. ”L-au pus jos si l-au jucat in picioare”

0
3729

Sambata Mare a fost una cu scandal in fotbalul dambovitean, Sfintele Sarbatori de Pasti fiind umbrite de o bataie generala la un meci din Onoare Nord. Scandalul s-a intamplat la meciul dintre Viitorul Oncnita si Vointa Tatarani, meci care s-a intrerupt in minutul 70, arbitrul central al jocului fiind nevoit sa fluiere sfarsitul jocului cu 20 de minute mai devreme.

”Totul a inceput in minutul 70 al meciului. Gazdele conduceau cu 3-1 si meciul se indrepta catre un succes clar al gazdelor. Portarul gazdelor de la Ocnita a fost schimbat in acel minut si se indrepta catre marginea terenului. Pana sa iasa din teren, acesta le-a aratat semne obscene spectatorilor de la Tatarani, iar de aici a inceput bataia generala. Spectatorii oaspetilor au inceput sa il alerge pe portarul gazdelor, cu intentia de a-l lovi, iar in ajutorul portarului au sarit suporterii gazdelor. S-au batut parte in parte suporterii celor doua formatii, circa 5 minute, timp in care s-au carat pumni si picioare la greu. Dupa circa 5 minute, spiritele s-au potolit. Portarul de la Ocnita s-a dezbracat de tricou si i-a provocat pe cativa dintre spectatorii oaspetilor. L-au alergat din nou pe portar, iar in cele din urma l-au pus jos si i-au dat cateva picioare. Spiritrele s-au calmat cu greu, dupa alte 5 minute, in care spectatorii celor doua formatii si-au carat din nou pumni si picioare. Arbitrul a aratat trei minute pentru calmarea spiritelor, dar cand a vazut ca e bataie generala, nu a mai avut ce sa faca si a fluierat sfarsitul jocului”, ne-a transmis o sursa prezenta la meci.

Tipic pentru fotbalul pastorit de Emil Tudor, nu? Sa spunem ca meciul s-a jucat la Sacuieni, unde nu exista gard sau cabine pentru arbitri, iar la meci au fost prezenti si cei doi primari ai localitatilor. Cazul va fi analizat joi de catre Comisia de Disciplina a AJF Dambovita. VIDEO: Facebook MDI TV

Bataie Viitorul tatarani – Vointa Ocnita

SCANDAL LA MECIUL DE FOTBAL DINTRE VOINȚA TĂTĂRANI ȘI VIITORUL OCNIȚA,ÎN DÂMBOVIȚA!

Publicată de MDI TV pe 7 Aprilie 2018