Adrian Nedelea, drum liber spre Aninoasa. Nelu Radu: “Nedelea este liber să plece oricând. Dacă el se înţelege cu Aninoasa, nu am nimic împotrivă”

0
1387

Fotbaljudetean.info a scris saptamana trecuta despre posibila mutare a lui Adrian Nedelea, de la Gloria Cornesti, la echipa antrenata de Cristi Balasa, FC Aninoasa. Nelu Radu, finantatorul de la Cornesti, spune ca nu are nimic impotriva ca jucatorul de la Cornesti sa treaca la Aninaosa, daca se intelege cu echipa de langa Targoviste.

 „Nedelea este liber să plece oricând, nu este nicio problema în acest sens, din partea mea. Dacă el se înţelege cu clubul la care vrea să plece, nu am nimic împotrivă. Este un fotbalist bun, chiar foarte bun, poate cu mult peste nivelul Ligii a 4-a, dar este puţin cam… capricios. Dacă ar mai lăsa de la el, ar avea numai de câştigat, în rest n-aş vedea o probelmă în a se acomoda, însă trebuie să ţinem cont că Liga a 3-a înseamnă ceva mai mult”, a declarat finantatorul Nelu Radu pentru “dambovitapenet.ro”.

Cum Nelu Radu este de acord cu mutarea, este de asteptat ca cele doua parti sa se inteleaga in scurt timp. Echipa din Aninoasa va anunta in perioada urmatoare jucatorii care nu vor mai face parte din lotul echipei din returul campionatului.